3/09/2012

Primeres impressions en iniciar l'assignatura de Noves Tecnologies


Quines primeres impressions reps en realitzar aquesta primera activitat?

            He trobat que les preguntes són molt profundes i que no són ni fàcils d’entendre algunes i menys fàcils encara de respondre. S’han tocat importants aspectes que tenen a veure amb l’àmbit de la tecnologia i el seu ús i finalitat. M’ha fet pensar en algunes coses en què fins ara no havia parat esment.
           
            Tot plegat fa que consideri que ha estat una activitat positiva i interessant, encara que ho serà encara més quan puguem veure que han respòs tots els altres companys i companyes de l’aula, conjuntament amb les indicacions del consultor.

A primer cop d’ull també podem valorar la importància de l’educació permanent i el reciclatge periòdic en aquest camp tan important de les tecnologies de la informació i la comunicació. Per exemple, fa ja uns quants anys que vaig fer algun curs de creació de pàgines web, però molt ha plogut d’ençà i al pla docent i al llarg de l’activitat s’ha fet esment de moltes altres coses, algunes renovades i d’altres totalment noves per a mi.

            Una altra cosa que ha sorgit ha estat una certa preocupació -que crec que sabrem canalitzar- en constatar que caldrà fer moltes coses i que és cert allò que m’han comentat coneguts que han realitzat aquesta assignatura: “Et guanyaràs amb escreix els crèdits si aconsegueixes superar-la!”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada